Workshop marketing anno nu

Er is nogal wat veranderd de laatste jaren. De opkomst van internet en social media mag met recht een revolutie worden genoemd, maar ook in de branche is de situatie onvergelijkbaar met hoe die was.

Van de vanzelfsprekende groei die we decennialang kenden was lange tijd geen sprake, de concurrentie is geïntensiveerd en marges staan onder druk. De uitdaging om voldoende werk binnen te halen en succesvol te blijven wordt groter en blijft groot, ook nu de crisis voorbij is

Verkoopproces wordt aankoopproces

Klanten hebben ruime keuze en door de opkomst van internet en social media heel veel informatie tot hun beschikking. Ze oriënteren zich, vergelijken, en maken op basis van argumenten die voor hen belangrijk zijn een keuze.

Het aankoopproces draait daardoor om. Klanten worden niet meer gevonden door bedrijven, die via allerlei middelen en kanalen vertellen dat ze hun producten moeten kopen. Nee, klanten vinden die bedrijven en hun producten en diensten zelf, online.

Daarbij baseren ze hun keuze voor een groot deel op het gevoel dat ze krijgen bij het bedrijf en online referenties, dus uitstekende service verlenen is een voorwaarde tegenwoordig.

Relevant, oprecht en klantgericht zijn

Kortom, marketing anno nu is:

  • Online goed vindbaar zijn voor potentiële klanten.
  • De juiste informatie beschikbaar hebben op het juiste moment.
  • Duidelijk maken waarop je je onderscheidt.
  • Dit op een oprechte en persoonlijke manier doen.
  • Uitstekende service verlenen.

Tja, en dan is de vraag: hoe doe je dat? Hoe zorg je voor een organisatie die helemaal is ingericht op de eisen van deze tijd? Daarover gaat mijn workshop (of presentatie) over marketing anno nu. Uiteraard doorspekt met voorbeelden uit de bouw-, installatie- en vastgoedbranche.

Tijd en kosten

Deze workshop of presentatie duurt gemiddeld drie kwartier tot een uur. De kosten zijn afhankelijk van de specifieke vragen die je beantwoord wilt zien, de bijbehorende voorbereiding en de locatie.

Meer weten of een afspraak maken?

Of bel direct: 06-18681164

Send this to friend