Visie en strategie

Hoe zorg je er in een sterk veranderende markt voor dat je als bedrijf succesvol blijft? Dat je weet waar je kracht zit, opdrachtgevers je goed weten te vinden en talentvolle mensen graag bij je komen en blijven werken?

Mogelijk sta je met je bedrijf op een keerpunt. Zoeken jullie naar een strategie die voor de langere termijn weer toekomstbestendig is.

Of misschien is je bedrijfsmodel op zich nog toekomstbestendig, maar is je verhaal niet scherp. Wat is je visie en missie? Wat zijn je kernwaarden? Hoe zorg je voor aantrekkingskracht richting klanten en medewerkers?

15 jaar branchekennis
Ik werk al 15 jaar met bedrijven in de bouw-, installatie- en vastgoedbranche en ken de branche goed. Dagelijks spreek ik met bouwers, installateurs, adviseurs, architecten, fabrikanten. Ik weet daardoor goed wat er speelt: digitalisering, verduurzaming, de energietransitie, nieuwe manieren van bouwen, andere manieren van samenwerken, continu veranderende wet- en regelgeving, een hele krappe arbeidsmarkt.

Goed onderbouwde keuzes maken 
Hoe creëer je in zo’n uitdagende omgeving een sterke en toekomstbestendige positie, zowel richting opdrachtgevers als op de arbeidsmarkt?

Ik ga jullie helpen keuzes te maken en onder woorden te brengen wat jullie onderscheidend vermogen is. Zodat voor iedereen binnen en buiten de organisatie duidelijk is waar jullie voor staan en waar jullie voor gaan.

Aan de hand van een doelgroep-, markt-, concurrenten en bedrijfsanalyse formuleren we na een gezamenlijke workshop een missie, visie en strategie waar jullie weer mee vooruit kunnen.

Meer weten of een afspraak maken?

Of bel direct: 06-18681164

Hier lees je meer over het bouwen van een sterk werkgeversmerk.

Opdrachtgevers

4PS
ARUP
BijZON
BIK
Bouw Nederland
Brink Groep
Consolis
Cratos
De Opzichter
Emergo
FAAC
Genpower
GIRA
Groenenboom
Heembouw
Heijmans
Hendriks Bouw & Ontwikkeling
Isover
KLICTET
Knaapen
Kraan
Kwakkenbos
Lomans
Mark Geerts
Martens en Van Oord
MVGM
nibv
Priva
probin
Prognotice
Raab karcher
Reijrink
Scholtens
Sertum
Staka
Transferro
Uneto VNI
Van der Horst
Van Wijhe Verf
Van Wijnen
Ventilair
VSH
Wegenscanners
WTH

Send this to friend