Verandering & sociale innovatie

Herpositioneren gaat gepaard met verandering. Een verandering van je boodschap en je marketing en communicatie, natuurlijk. Maar ook een verandering in je organisatie. Je hebt bijvoorbeeld meer innoverend vermogen nodig, sociale innovatie, slimmere processen, betere samenwerking.

Daarom ontwikkelde ik samen met ervaren teamcoaches een programma waarin we jullie teams helpen om zelf veranderingen en verbeteringen door te voeren.

In verbetertrajecten met duidelijke doelstellingen helpen we jullie teams bovendien een omgeving te creëren waarin ze elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid durven te nemen. Zodat een werkdynamiek ontstaat waarin ze effectiever samenwerken, fijner samenwerken, risico’s durven te nemen en elkaars talenten aanvullen.

Gedrag veranderen
Uniek aan onze aanpak is dat we evenveel aandacht besteden aan het resultaat als aan de samenwerking.

Het vermogen om continu te verbeteren wordt immers maar voor een deel bepaald door de invoering van nieuwe technieken, processen en technologische kennis. Er is ook verandering in gedrag nodig. Wij maken dit zelfs meetbaar, zodat teams hier concrete handvatten bij hebben.

Betrokken en bevlogen medewerkers
Het resultaat: hoog presterende teams met betrokken en bevlogen medewerkers, meer sociale innovatie, een groter lerend vermogen en meer rendement voor je bedrijf.

Meer weten of een afspraak maken?

Of bel direct: 06-18681164

Hier lees je meer over het programma Continu verbeteren in teams.

Opdrachtgevers

4PS
ARUP
BijZON
BIK
Bouw Nederland
Brink Groep
Consolis
Cratos
De Opzichter
Emergo
FAAC
Genpower
GIRA
Groenenboom
Heembouw
Heijmans
Hendriks Bouw & Ontwikkeling
Isover
KLICTET
Knaapen
Kraan
Kwakkenbos
Lomans
Mark Geerts
Martens en Van Oord
MVGM
nibv
Priva
probin
Prognotice
Raab karcher
Reijrink
Scholtens
Sertum
Staka
Transferro
Uneto VNI
Van der Horst
Van Wijhe Verf
Van Wijnen
Ventilair
VSH
Wegenscanners
WTH

Send this to friend