PVA’s (aanbestedingen)

Bij het indienen van een Plan van Aanpak bij een aanbesteding of ander type selectie, kan het een behoorlijke opgave zijn om alle informatie gestructureerd te presenteren. Daarbij: steeds vaker vragen opdrachtgevers om een visie. Een sterk geformuleerd ‘Waarom?’.

  • Waarom schrijft u in?
  • Waarom bent u de beste partij voor dit werk?
  • Wat is uw kijk op het werk, voor nu en in de toekomst?
  • Waar staat u voor en gelooft u in?

Kies je voor copy-paste?

Ik weet uit ervaring dat door de enorme tijdsdruk bij het indienen van PVA’s vaak sprake is van copy-paste. Veel teksten worden van websites, uit brochures, uit presentaties en uit andere PVA’s geplukt en achter elkaar geplakt tot een nieuw document.

Begrijpelijk, maar uiterst ineffectief. Wat opdrachtgevers en andere beoordelaars namelijk zoeken is een antwoord op hun gestelde vragen. En herkenning: deze partij snapt ons probleem. Ze begrijpen de uitdaging en hebben daar goede oplossingen voor.

Met copy-paste lukt je dat gewoonweg niet.

Of kies je voor maatwerk?

Ik help graag om alle informatie te structureren tot lekker lezende, overzichtelijke teksten, waar al jullie sterke punten duidelijk in naar voren komen (binnen het beschikbare aantal pagina’s).

Teksten waar de beoordelaars zich in herkennen, waarin ze direct het antwoord op hun vragen vinden en zien dat je je werkelijk hebt verdiept in het werk waar de aanbesteding over gaat.

Meer weten of een afspraak maken?

Of bel direct: 06-18681164

 

Send this to friend