Interviews

Content creatie, daar draait het om tegenwoordig. Of het nu gaat om offline media, zoals een brochure of een relatiemagazine. Of om online media, zoals een weblog, je website of een digitale nieuwsbrief.

Het kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn om dat als bedrijf allemaal zelf te regelen. Er komen vast allerlei vragen op je af.

  • Waar gaan we dit keer over vertellen?
  • Wie laten we dit keer kennis delen?
  • Waar halen we de tijd vandaan om het op te schrijven?

Tijdgebrek?

Je medewerkers hebben bijvoorbeeld veel kennis, waarmee je je als organisatie op de kaart kunt zetten. Maar je medewerkers zijn ook druk. Als je ze vraagt een stukje te schrijven duurt het algauw een maand voordat je iets van ze ontvangt. En dan is het vaak nog niet ‘publicatie-klaar’.

Of je wilt de relaties met klanten en opdrachtgevers verstevigen door ze periodiek aan het woord te laten. In je relatiemagazine of op je website. De tijdsinvestering van ze zelf iets laten schrijven wil je echter ook niet van ze vragen.

Snel het artikel dat je nodig hebt

Ik help je graag door de mensen die je aan het woord wilt laten telefonisch of live te interviewen. Afhankelijk van je wensen schrijf ik vervolgens een artikel, webtekst of blog, al dan niet onder de naam van de geïnterviewde of in interview-vorm. Ik ben flexibel, kan snel schakelen en ik zorg ervoor dat je snel een kwalitatief en publicatie-klaar artikel in je inbox hebt.

Meer weten of een afspraak maken?

Of bel direct: 06-18681164

Opdrachtgevers

4PS
ARUP
BijZON
BIK
Bouw Nederland
Brink Groep
Consolis
Cratos
De Opzichter
Emergo
FAAC
Genpower
GIRA
Groenenboom
Heembouw
Heijmans
Hendriks Bouw & Ontwikkeling
Isover
KLICTET
Knaapen
Kraan
Kwakkenbos
Lomans
Mark Geerts
Martens en Van Oord
MVGM
nibv
Priva
probin
Prognotice
Raab karcher
Reijrink
Scholtens
Sertum
Staka
Transferro
Uneto VNI
Van der Horst
Van Wijhe Verf
Van Wijnen
Ventilair
VSH
Wegenscanners
WTH

Send this to friend