Corporate story

Heb je het verhaal van jouw organisatie al heel vaak verteld, maar eigenlijk nog nooit vastgelegd? Als inspiratiebron en houvast voor medewerkers, klanten en andere stakeholders?

Elke organisatie heeft een centraal verhaal. Een verhaal dat vanuit de kernwaarden van de organisatie wordt gecreëerd en gaat over het verleden, heden en de toekomst van de organisatie.

Over waar je als organisatie in gelooft, waarom je wat doet, hoe je dat doet, waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat.

‘Wauw, daar maak ik onderdeel van uit’

Elk verhaal is uniek en op de juiste manier vertelt roept het emoties op. Door te inspireren en medewerkers en relaties het gevoel te geven: ‘Wauw, daar maak ik onderdeel van uit.’

Een goede corporate story laat zich gemakkelijk navertellen, biedt herkenning voor de lezer en erkenning voor de verteller.

Intern en extern middel

Een goed verhaal geeft autoriteit en helpt daarmee organisaties verder.

Door medewerkers, klanten en andere stakeholders houvast te bieden in de wijze waarop ze geloven in de organisatie, ervoor werken en ermee samenwerken.

Ik help graag om het verhaal van jouw organisatie over te dragen en te bewaren door je eigen corporate story op papier te zetten.

Meer weten of een afspraak maken?

Of bel direct: 06-18681164

Opdrachtgevers

4PS
ARUP
BijZON
BIK
Bouw Nederland
Brink Groep
Consolis
Cratos
De Opzichter
Emergo
FAAC
Genpower
GIRA
Groenenboom
Heembouw
Heijmans
Hendriks Bouw & Ontwikkeling
Isover
KLICTET
Knaapen
Kraan
Kwakkenbos
Lomans
Mark Geerts
Martens en Van Oord
MVGM
nibv
Priva
probin
Prognotice
Raab karcher
Reijrink
Scholtens
Sertum
Staka
Transferro
Uneto VNI
Van der Horst
Van Wijhe Verf
Van Wijnen
Ventilair
VSH
Wegenscanners
WTH

Send this to friend