Blogs

Steeds meer organisaties starten een zakelijk weblog. Ook in de bouw-, installatie- en vastgoedsector blijft het aantal blogs groeien. Dat is niet voor niets. Met een weblog kun je onder meer:

  • onderscheidend zijn van de concurrent,
  • je helder profileren,
  • beter online vindbaar zijn,
  • een groter bereik realiseren.

Plan van aanpak weblog

Het starten van een blog is niet ingewikkeld. Veelal kun je de weblog-module eenvoudig in de bestaande site-structuur integreren. Het positioneren en bijhouden van een weblog echter, is tijdrovend. Het komt regelmatig voor dat bedrijven een blog starten, maar al heel snel weer uit de lucht zijn omdat het te veel tijd kost om regelmatig nieuwe berichten te posten.

Het is dan ook zaak helder voor ogen te hebben wat de insteek is van het blog en duidelijkheid te hebben over de mogelijkheden om regelmatig te publiceren. Ik ondersteun je graag bij het maken van een plan.

Het schrijven of redigeren van blogs

Ook bij het creëren van voldoende content help ik graag. Het gaat er dan concreet om dat ik kan ondersteunen bij het genereren van blogs door ze te schrijven. Bijvoorbeeld op basis van een (telefonisch) interview, een evenement, nieuwsitem of andere input. Ik kan blogs die door jullie medewerkers worden geschreven ook redigeren.

Training bloggen

Tot slot is het ook mogelijk dat ik jullie medewerkers train om te leren bloggen. We behandelen dan het belang van een goede titel en een informatieve inleiding, leggen uit hoe je zorgt voor een heldere structuur, hoe je je blog lekker leesbaar maakt en hoe je interactie stimuleert met een goede afsluiting. Iedereen gaat naar huis met zijn eerste blog en een overzichtelijk naslagwerk waarin alle besproken tips zijn opgenomen.

Meer weten of een afspraak maken?

Of bel direct: 06-18681164

Opdrachtgevers

4PS
ARUP
BijZON
BIK
Bouw Nederland
Brink Groep
Consolis
Cratos
De Opzichter
Emergo
FAAC
Genpower
GIRA
Groenenboom
Heembouw
Heijmans
Hendriks Bouw & Ontwikkeling
Isover
KLICTET
Knaapen
Kraan
Kwakkenbos
Lomans
Mark Geerts
Martens en Van Oord
MVGM
nibv
Priva
probin
Prognotice
Raab karcher
Reijrink
Scholtens
Sertum
Staka
Transferro
Uneto VNI
Van der Horst
Van Wijhe Verf
Van Wijnen
Ventilair
VSH
Wegenscanners
WTH

Send this to friend