Artikelen/columns

Je hebt een visie, idee of oproep, maar je krijgt het niet helder op papier.

Je weet heel goed wat er anders kan in Nederland en daar wil je je over uitspreken. Of je hebt een specifieke expertise en daar wil je je meer op profileren door er een pittig of juist grappig stuk over te publiceren.

Van jouw ideeën maak ik graag een goedlopend en actueel statement. Zie het als een soort speechwriting, maar dan in columns en artikelen.

Maatschappelijke en politieke actualiteit

Ik plaats jouw verhaal –en daarmee het verhaal van de organisatie-  in de maatschappelijke en/of politieke actualiteit en schrijf het toe op het medium waar je het (ge)plaatst (wilt zien). Een lang stuk of een kort stuk, een zakelijke tekst of juist een met een beetje humor.

De juiste context

Met name in de bouw-, vastgoed- en installatiesector heb ik inmiddels mijn sporen wel verdiend.

Of het nu gaat om ontwikkelingen als ketensamenwerking, lean bouwen, de leegstand van kantoren of duurzaamheid. Ik durf wel te zeggen dat ik beschik over ruim voldoende kennis en achtergrond om jouw opinie in de juiste context te plaatsen.

Werkwijze en kosten

Mijn tarief voor het schrijven van een columns en artikelen is afhankelijk van de al aanwezige informatie en de lengte van het stuk. Om goede inhoud te verzamelen kan het bijvoorbeeld nodig zijn een kort telefonisch interview met je af te nemen. Op basis van je specifieke wensen en de al aanwezige inhoud zal ik een prijsopgave maken.

Meer weten of een afspraak maken?

Of bel direct: 06-18681164

Opdrachtgevers

4PS
ARUP
BijZON
BIK
Bouw Nederland
Brink Groep
Consolis
Cratos
De Opzichter
Emergo
FAAC
Genpower
GIRA
Groenenboom
Heembouw
Heijmans
Hendriks Bouw & Ontwikkeling
Isover
KLICTET
Knaapen
Kraan
Kwakkenbos
Lomans
Mark Geerts
Martens en Van Oord
MVGM
nibv
Priva
probin
Prognotice
Raab karcher
Reijrink
Scholtens
Sertum
Staka
Transferro
Uneto VNI
Van der Horst
Van Wijhe Verf
Van Wijnen
Ventilair
VSH
Wegenscanners
WTH

Send this to friend