Een nieuwe website

Je wil je potentiële klanten via je website enthousiasmeren voor je diensten en producten. Je hebt een mooi aanbod en kunt hen echt verder helpen. Die potentiële klanten lijken je echter niet te kunnen vinden. En als ze je al vinden vertrekken ze snel weer, zonder dat het je iets oplevert.

  • Hoe zorg je ervoor dat je beter scoort?
  • Dat je goed gevonden wordt?
  • Met je website je doel bereikt?

Vertel niet jouw verhaal

Je vergroot je vindbaarheid door op je website woorden of woordcombinaties te verwerken in de tekst. Daarbij gaat het er natuurlijk wel om, die woorden te gebruiken waarop je potentiële klanten zoeken. Goede vindbaarheid begint echter met een gestructureerd opgezette website. Een website waarop je bezoekers vinden wat ze zoeken. Die niet jouw verhaal vertelt, maar hun vragen beantwoordt.

Bezoeker beslist direct

Ook de indeling van de website, de structuur en de beelden zijn belangrijk. Je bezoeker beslist binnen enkele seconden of hij op je website wil blijven of niet. Je moet er dus voor zorgen dat voor je bezoekers direct duidelijk is dat zij op je website vinden wat ze zoeken.

Responsive website

Eveneens onmisbaar tegenwoordig: een website die zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van de telefoon, tablet of computer waarop je website wordt geopend. Niet alleen is dat voor de gebruiksvriendelijkheid en leesbaarheid cruciaal, voor Google is het ook een factor als het gaat om goede vindbaarheid.

Word beter vindbaar

Kortom: techniek, design en inhoud spelen allemaal een even zo belangrijke rol als je met je website beter gevonden wil worden door potentiële klanten. En als je wil dat zij op je website ook daadwerkelijk tot actie overgaan. Ik help je graag om dat te realiseren.

Meer weten of een afspraak maken?

Of bel direct: 06-18681164

Opdrachtgevers

4PS
ARUP
BijZON
BIK
Bouw Nederland
Brink Groep
Consolis
Cratos
De Opzichter
Emergo
FAAC
Genpower
GIRA
Groenenboom
Heembouw
Heijmans
Hendriks Bouw & Ontwikkeling
Isover
KLICTET
Knaapen
Kraan
Kwakkenbos
Lomans
Mark Geerts
Martens en Van Oord
MVGM
nibv
Priva
probin
Prognotice
Raab karcher
Reijrink
Scholtens
Sertum
Staka
Transferro
Uneto VNI
Van der Horst
Van Wijhe Verf
Van Wijnen
Ventilair
VSH
Wegenscanners
WTH

Send this to friend