Blog

Terug naar Blog

Nieuw: open trainingen LinkedIn voor de bouw!

Online netwerken zoals LinkedIn nemen binnen de bouwbranche een enorme vlucht. Maar hoe zet je deze social media in de bouw succesvol in? Wat kun je er allemaal mee, waaraan moet een goed profiel voldoen en hoe zet je je netwerk effectief in?

Samen met Sascha Murk heb ik een training LinkedIn ontwikkeld, speciaal voor professionals in de bouw-, installatie-, en vastgoedsector. Op een interactieve manier bespreken wij tijdens de trainingen de zakelijke mogelijkheden van LinkedIn.

De training is praktisch ingericht met inspirerende voorbeelden uit de bouwwereld en veel persoonlijke aandacht. Na de training ken je de ins en outs van LinkedIn en heb je een compleet profiel. Maar je hebt ook inspiratie opgedaan om direct aan de slag te gaan binnen je eigen organisatie.

Van weerstand naar transparant, gratis bij een training Twitter of LinkedIn voor de bouwNa afloop krijg je gratis het boek ‘Van weerstand naar transparant’ mee, over het gebruik van social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector (t.w.v. € 39). Daarnaast ontvang je een checklist voor het opstellen van een effectief en compleet profiel. En je gaat natuurlijk niet naar huis zonder een heleboel extra tips en trucs.

Uniek is onze feedback-sessie, waarbij we je enkele weken na de training één-op-één feedback geven. In een telefonisch overleg geven wij aanvullende tips en tricks op basis van de huidige activiteiten op LinkedIn. Je hebt dan ook de mogelijkheid extra vragen te stellen of ideeën voor te leggen. Wij hopen je hiermee een extra stimulans te geven om daadwerkelijk aan de slag te gaan met social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Blog

Send this to friend