Hoe krijg je je collega’s enthousiast voor social media? 


Zoek jij ook naar een manier om je medewerkers of collega’s enthousiast te maken voor social media? En wil je het liefst dat ze meteen aan de slag gaan?

Je collega’s zijn zich er lang niet altijd bewust van dat zij kennis en informatie bezitten die waardevol en relevant is om met de rest van de wereld delen. Dat dit kennis is die voor hen misschien de normaalste zaak van de wereld is, maar voor anderen wellicht nieuw is. En dat het delen van die kennis bijdraagt aan jullie naamsbekendheid (en van henzelf) en interessante nieuwe zakelijke contacten kan opleveren.

De in-company training LinkedIn is een effectieve manier om je collega’s bewust te maken van de kracht van social media en ervoor te zorgen dat ze direct met social media aan de slag gaan.

Bewustwording en inspiratie

We starten de training met een presentatie, die laat zien welke veranderingen social media voor de bouw- en installatiebranche als geheel, en jouw organisatie in het bijzonder, hebben meegebracht. En, aan de hand van vele voorbeelden uit de branche, hoe je ervoor kunt zorgen dat je daar, samen, als hele organisatie, je voordeel uit haalt.

Inge vertelt op heldere en aansprekende manier over social media. Je krijgt er zin in en loopt de presentatie uit met het gevoel: ik ga er toch (meer) mee doen!
Claudia Laumans, Platform31

Direct aan de slag met social media
Vervolgens gaan we aan de slag met LinkedIn. LinkedIn is, in de supersnel veranderende wereld van social media, al lange tijd een succesvol medium. En als het gaat om social media in de bouw- en installatiebranche zijn we zonder meer goed vertegenwoordigd op LinkedIn.

Samen bewerken of maken we jullie persoonlijke profielen, waarbij we uiteraard veel aandacht besteden aan de do’s en don’ts. Vervolgens nemen we stapsgewijs alle mogelijkheden door. Door live achter de computer, met elkaar met LinkedIn aan de slag te gaan, stappen je collega’s direct de drempel over om ook echt actief te worden op social media.

Een goede en duidelijke training. Zeer leerzaam. Ik kan nu echt aan de slag.
Peter Koenders, Koenders Totaalbouw BV

Alle deelnemers krijgen na de training een handleiding mee, met daarin de checklist voor het opstellen van een effectief en compleet profiel, extra tips en trucs en een overzicht van relevante discussiegroepen in de bouw- en installatiebranche. De training duurt een halve dag en het maximale aantal deelnemers is 8. Ik geef deze training samen met Sascha Murk. De kosten voor de training bedragen € 1.800.

Meer weten of een afspraak maken?

[button title=”Neem contact met mij op” link=”https://www.ingesijpkens.nl/contact/” target=”_blank” size=”2″ color=”pink” class=””]

Of bel direct: 06-18681164

 

Send this to friend