Haal je te weinig uit je website en social media?

De tijd dat je met een advertentie in de Gouden Gids nieuwe klanten kreeg is allang voorbij. Bijna 100% van de Nederlandse internetters gebruikt zoekmachines om bedrijven, producten en diensten te vinden. En steeds vaker ook, worden social media zoals Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn gebruikt om te zoeken.

Online aanwezig zijn is één ding, goed gevonden worden en relaties opbouwen met (nieuwe) klanten een ander. Internet vergroot je markt, maar brengt ook beperkingen met zich mee.

Potentiële klanten moeten op basis van je online presentatie beslissen of ze je voldoende vertrouwen. Ze kunnen je niet eerst de hand schudden, in de ogen kijken. En pas als ze je vertrouwen nemen ze je diensten of producten af. Tegelijkertijd is de concurrentie groot.

Ik help je beter vindbaar te worden en waardevolle relaties op te bouwen:

Uiteraard kijk ik daarbij naar hoe je de activiteiten op je website, weblog en social media kunt integreren in je bestaande marketing- en communicatiestrategie.

Meer weten of een afspraak maken?

[button title=”Neem contact met mij op” link=”https://www.ingesijpkens.nl/contact/” target=”_blank” size=”2″ color=”pink” class=””]

Of bel direct: 06-18681164

Send this to friend