Mijn boek Van weerstand naar transparant lezen

Van weerstand naar transparant over social media in de bouwEind 2011 kwam ‘Van weerstand naar transparant’ uit, mijn boek over internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector dat ik samen met Marjet Rutten schreef. Inmiddels is het boek voor iedereen gratis online beschikbaar.

Het waarom, hoe en wat van social media
‘Van weerstand naar transparant’ bespreekt het hoe en wat van social media kanalen zoals LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube en gaat in op online strategie en online monitoring. Daarnaast komen ook websites, weblogs en websiteoptimalisatie uitgebreid aan bod. Hoe kun je dergelijke communicatiemiddelen succesvol inzetten en wat kunnen we leren van de successen van anderen?

90 voorbeelden uit de branche
Of je nu bij de overheid werkt of bij een woningcorporatie. Of je nu ontwikkelaar, architect of ingenieur bent. Of je nu actief bent bij een bouwer, toeleverancier of branchevereniging. Je vindt in dit boek maar liefst 90 (!) voorbeelden uit de branche en handvatten waarmee je zonder al te grote tijds- en kosteninvesteringen zelf morgen al aan de slag kunt.

Opdrachtgevers

4PS
ARUP
BijZON
BIK
Bouw Nederland
Brink Groep
Consolis
Cratos
De Opzichter
Emergo
FAAC
Genpower
GIRA
Groenenboom
Heembouw
Heijmans
Hendriks Bouw & Ontwikkeling
Isover
KLICTET
Knaapen
Kraan
Kwakkenbos
Lomans
Mark Geerts
Martens en Van Oord
MVGM
nibv
Priva
probin
Prognotice
Raab karcher
Reijrink
Scholtens
Sertum
Staka
Transferro
Uneto VNI
Van der Horst
Van Wijhe Verf
Van Wijnen
Ventilair
VSH
Wegenscanners
WTH

Send this to friend