Social media in de bouw (gratis eBook)

Gratis ebook over social media in de bouwAls organisatie in de bouw-, vastgoed- en installatiesector ontkom je tegenwoordig niet meer aan social media. Als je niet zelf actief bent met een weblog of Facebookaccount dan wordt er wel over je bedrijf geblogd en getweet.

Geen wonder dat je denkt: daar moet ik wat mee!

Iedereen kent inmiddels de succesverhalen. De verhalen over meer kennisuitwisseling, meer naamsbekendheid, meer klanten en zelfs meer omzet.

De minder succesvolle cases zijn echter ook bekend. Van bedrijven die imagoschade opliepen door negatieve berichtgeving op social media of onhandige/afwezige reacties op posts en tweets.

Wil je weten wat social media voor jouw organisatie kunnen betekenen? Mijn mini-eBook ‘Social media in de bouw: 5 stappen naar online succes’ gaat in op het waarom van social media (het eerste hoofdstuk is inhoudelijk hetzelfde als het eerste hoofdstuk van mijn nieuwste boek Online marketing in de bouw) en helpt je direct ook op weg met het 5-stappenplan waarmee je de basis legt voor online succes.

Je krijgt daarbij ook een abonnement op mijn nieuwsbrief. Daarin publiceer ik elke maand artikelen over (content)marketing en deel ik praktische tips voor je website en de inzet van social media. Natuurlijk geef ik je gegevens nooit door aan andere partijen en kun je je altijd eenvoudig afmelden.

Start direct met de verbetering van je website en de inzet van social media!

Opdrachtgevers

BIK
Bouw Nederland
Brink Groep
Consolis
Cratos
De Opzichter
Emergo
Eurokit
FAAC
Genpower
Groenenboom
Heembouw
Hendriks Bouw & Ontwikkeling
KLICTET
Knaapen
Kraan
Kwakkenbos
Lomans
Maasbouw
Mark Geerts
Martens en Van Oord
MVGM
nibv
Priva
probin
Raab karcher
Scholtens
Staka
Transferro
Uneto VNI
Van der Horst
Van Wijnen
Wegenscanners
WTH

Send this to friend